El seu nom *

El seu e-mail *

El seu telèfon

Assumpte

Missatge *

captcha

Entri els caràcters de dalt

Ofertes

Ref.2017022

FORMADOR SOFTWARE ERP 

Grup d’empreses que ofereix solucions globals d’identificació automàtica per a magatzems i processos logístics i de producció i etiquetatge de producte necessita un formador amb coneixements de gestió amb ERP.

Ref.2017021

CAP de CUINA 

Restaurant de prestigi de la comarca de l’Anoia especialitzat en grans esdeveniments i celebracions necessita un Cap de Cuina amb experiència.

Ref.2017011

ADMINISTRATIU

Empresa de la comarca de l’Anoia del sector del lleure esportiu necessita un  administratiu amb gran orientació al client i polivalència.

Ref.2016124

TÈCNIC COMERCIAL i LOGÍSTIC

Empresa de l’Anoia de distribució de material elèctric i electrònic per a la gestió tèrmica d’equipaments industrials necessita un tècnic comercial i logístic.

Ref.2016123

CAMBRERA RESTAURANT PIZZERIA

Restaurant Pizzeria amb molt alt reconeixement  a les plataformes de valoració  de la ciutat de la ciutat de Tarragona necessita una cambrera professional.

Ref.2016102

ENGINYER ELÈCTRIC o CFGS ELECTRICITAT/ELECTRÒNICA

Important grup industrial de la comarca de l’Anoia necessita un Enginyer Elèctric o CFGS Electricitat/Electrònica per supervisar el muntatge de maquinària industrial a l’estranger amb anglès alt a nivell conversa.

Ref.2016072

CAP TALLER MECÀNIC

Empresa fabricant de components per a l’automòbil situada a Igualada, l’Anoia, està buscant un Cap Taller Mecànic amb capacitat de lideratge.

Ref.2016052

AREA SALES MANAGER

Important empresa en expansió del sector  IT de la comarca de l’Anoia busca 3 Area Sales Manager. La seva missió principal serà la de definir i implementar les estratègies de vendes per a la zona designada, alineada amb l’estratègia general de vendes de la companyia.

El seu nom i cognoms *

El seu e-mail *

Telèfon *

Referència de l'oferta *

Pugi el seu CV *

1+1=? 

 Accepto LOPD (*)
Veure Política de privacitat