skip to Main Content

LINKEDIN i els ambaixadors de marca personal

Una dels serveis que oferim a TALENTIA GESTIÓ és el de màrqueting digital a empreses que vulguin posicionar la seva marca personal en el mercat. Fins aquí res de nou. Les empreses que ofereixen aquests serveis treballen amb diferents xarxes, depenent sempre dels serveis o productes que es comercialitzen: Google+, Pinterest, Instagram, Twitter, Facebook o Whatsapp. Newsletter, bloc corporatiu o eines de curació de continguts com Scoop.it o Paper.li, per citar les més conegudes. Tot dins d’allò més habitual.

El que si em sorprèn és que ningú, o gairebé, aprofita l’enorme potencial de Linkedin. A què és degut? Possiblement al fet que se la veu més com una xarxa professional de networking que com a eina de màrqueting empresarial. Res més allunyat de la realitat. Potser el problema rau en com treure-li profit.

Per extreure-li el màxim de potencial a aquesta xarxa social-professional s’ha de començar per:linkedin ambaixadors marca personal

  1. Tots els empleats de l’empresa, o el màxim d’ells, han de tenir un perfil personal a Linkedin
  2. Posseir un perfil personal exquisit. Com més contactes, millor. Seguir els consells d’un professional.
  3. El perfil d’empresa serà complet i elegant.
  4. Posseir un web corporativa amb bloc actualitzat, mínim mensualment,i tantmateix que les pàgines de serveis i/o productes es pugui  compartir a les xarxes socials.
  5. Animar  a tots els empleats a compartir, en el seu perfil personal, les publicacions del bloc i les pàgines de productes o serveis, de la mateixa manera que ho fan en altres xarxes socials, de forma que es converteixen en els ambaixadors de  marca.

Aquestes senzilles nocions ajudarien enormement a viralitzar els productes o serveis en una xarxa com Linkedin, en la qual els professionals de tot àmbit observen els nostres perfils.

El dificultós és convèncer, comprometre i animar els empleats a ser els nostres Brand Ambassadors

Manel Macià Martí

Director a TALENTIA GESTIÓ

Back To Top
×Close search
Search
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Deixa'ns un missatge i contactarem amb tu rapidament!