skip to Main Content

Software avaluació acompliment i competitivitat

Software avaluació acompliment i competitivitat, i Gestió per Competències, lentament, van calant en les petites i mitjanes empreses conscients aquestes de la importància de potenciar la productivitat mitjançant una gestió de persones més eficient, no implantant retallades salarials o ampliacions de jornada no retribuïdes.

El que ens trobem assíduament és que la sana intenció de molts responsables de persones, personal o rrhh, (la denominació depèn de si és un comerç, petita o mitjana o gran empresa) és que no utilitzen el software d’avalaució existent al mercat per extreure la màxima rendibilitat a la Gestió per Competències, sense menyscabar el cost que li suposa al responsable avaluar manualment aquesta avaluació.

SOFTWARE AVALUACIÓ ACOMPLIMENT I COMPETITIVITAT

S’ha d’evitar el software que utilitza les  fulles de càlcul com per exemple Excel, el més conegut. Utilitzar un Software d’Avaluació per Competències permet:

  • Una anàlisi detallada i exhaustiva de les competències avaluades.
  • Emmagatzemar diccionaris de preguntes (comportaments) i competències.
  • Una visualització clara i eficaç dels resultats.
  • Una presentació en format pdf o Excel de les conclusions.
  • Comparatives entre persones, departaments, càrrecs o empreses.
  • Facilitat d’avaluació des de suport mòbil, tablet o ordinador.
  • Seguretat i privacitat en les dades que s’utilitzen.
  • Facilitat d’accés des de qualsevol àmbit.
  • Reversibilitat: 360º i Acompliment

Un punt a criticar és el que alguns software d’avaluació són realment molestos d’utilitzar per la multiplicitat de funcions que ofereixen, sabent, certament, que la majoria d’aquestes no s’utilitzen, amb el conseqüent efecte d’espantar profans però interessats.

Si un responsable d’una empresa està interessat en augmentar-li la competitivitat, ha de contractar un software d’avaluació que realment li faciliti aquesta tasca. Una eina tecnològica potent que no ha de romandre tan sols en les esferes de mitjanes i grans empreses.

La tecnologia també existeix en RRHH i aquesta l’hem de posar al servei de la societat. El nostre país ha de aparcar ja, d’una vegada per totes, l’estigma de la baixa producció o de mal servei i això no s’aconsegueix amb polítiques d’austeritat o disciplinàries.

Avaluem i millorem!

Manel Macià Martí

Director a Talentia Gestió

Back To Top
×Close search
Search
Obrir xat
1
Necessites ajuda?
Deixa'ns un missatge i contactarem amb tu rapidament!